Varese és un treball extraordinari

Què important és combinar fer saber a la gent amb saber fer les coses El que estan fent les Ascoms a la província de de difusió de la cultura de la comunicació digital. I això és el que més necessita avui el món de les pimes. Almenys fins que no s’assimili el principi que valorar la feina a través de la xarxa no és una alternativa a com s’ha treballat sempre. Perquè l’única manera de sobreviure a la guerra fins al fons és combinar el saber fer -un camp en què destaquen les empreses italianes- amb el saber comunicar .

Em va alegrar haver pogut

dir aquestes coses l’altre vespre a l’Assemblea General de l’Associació de Comerciants de Busto Arsizio (Varese). Em van convidar Llista de correu electrònic de Bielorússia 135858 Contactes potencials a parlar de la meva experiència com a formadora i consultora, una funció que porto desenvolupant des de fa gairebé dos anys a les diferents oficines de la província. Per als qui no hi van ser presents, he recollit tres fragments clau de la meva intervenció. Aquí estan: Continuem pensant en els clients potencials com una cosa abstracta. Els esperem a les nostres botigues, obrim canals socials i webs amb l’esperança d’interceptar-los.

Però no els podem posar cara:

són clients i ja està. El client, en canvi, és abans que res una persona. I cada persona presta atenció als senyals que troba només quan coincideixen amb almenys un d’aquests tres criteris: satisfan el seu interès, resolen un problema o li ofereixen una emoció per experimentar. Pensar en què volen els nostres clients potencials seria un pas per interceptar-los. “En el meu sector és diferent”. No us podeu imaginar quantes vegades he sentit aquesta frase. És el primer senyal que l’emprenedor que tinc davant està lluny de la idea d’abraçar les noves dinàmiques de comunicació, les vinculades a internet i les xarxes socials.

S’aferra a les presumptes lògiques

Llista de correu electrònic del país

del sector per evitar l’esforç d’aprendre-ne de noves. Si volem fer evolucionar la comunicació de la nostra empresa, “En el meu sector sóc diferent” és una uab 目录 frase que hauríem d’esborrar del nostre repertori. A la vida d’una empresa hi ha moltes històries per explicar. Són els casos d’èxit, les eleccions quotidianes, els valors, les respostes que tot emprenedor ha après a donar als clients, les maneres exquisidament úniques amb què resolen els problemes. Aquelles històries són un recurs on aprofitar per comunicar-se a Internet, donar a conèixer el seu saber fer i fer entendre què el fa diferent de tots els altres.

Perquè si un client potencial

no veu la diferència entre nosaltres i els altres, farà les seves eleccions en funció de l’únic criteri que sap jutjar: el preu. I triarà el preu més baix. També he parlat de Google, com aquest vídeo il·lustra bé. Perquè consti, el vaig crear amb una plataforma gratuïta anomenada Lumen5 i fotos de Lorenzo Lucca i Elisa Piemontesi.Escollir un bon títol: el cas “Referèndum constitucional”. La importància d’un bon títol va ser el tema sobre el qual, fa uns dies, vaig parlar amb un amic, Luca Lovisolo , investigador en dret i relacions internacionals.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注